desember 2013

Chains


"Chains"

Dette er da resultatet fra gårsdagens kalde shoot! Gikk barbent i skogen, yolo. Er ganske gøy da! Ble passe fornøyd med resultatet, kunne gjerne tatt noen flere bilder, menmen. Hva syntes dere? ♥

Å finne inspirasjon og kreativitet


"Twins"

Når jeg er ute og tar bilder, så bare knipser jeg. Jeg finner en fin location, veldig ofte i skogen, og steller meg foran kameraet. Jeg har sjeldent mange tanker når jeg tar bildene, de kommer etterhvert. Jeg prøver ut forskjellige positurer, vinkler, bakgrunner og props, og finner ut hva som funker for meg. Kanskje ingen ting av det funker, og jeg ender kanskje opp med ett eller to bilder som blir greie. Det er da jeg prøver å redde dem i photoshop. Akkurat som bildene over; de ble helt greie, men allikevel veldig kjedelige. Ofte føler jeg at bildene mine blir alt for like. Jeg vil gjøre dem til noe mer. Så jeg prøvde meg litt frem i ps, og endte opp med noe helt annet enn utgangspunktet. 
Det jeg skal frem til er at man ikke absolutt trenger et utgangspunkt, så lenge man legger i litt kreativitet. Kanskje du ikke har noen inspirasjon til å ta bilder? Eller kanskje det ikke er bilder det gjelder, men maling eller noe annet du liker å gjøre? Det gjelder det samme; prøv noe nytt. For meg hjelper det å vri om tankegangen og tenke nytt. Hva er det jeg ikke har prøvd før? Hva fikk meg til å tenke kreativt før? Hva pleier å gi meg inspirasjon? 
Jeg finner inspirasjon i det meste; i omgivelsene rundt meg, en enkel bevegelse, en farge, i mørket, i verden som surrer og går rundt meg. Av og til hører jeg på en sang og tenker "den sangteksten der kunne blitt et bra bilde". De dagene jeg derimot ikke har veldig mye inspirasjon sivende i kroppen, pleier jeg å lagre quotes på mobilen og spare dem til senere. Personlig elsker jeg quotes, og man ser dem ofte puttet under bildene mine, for det er der jeg tok inspirasjonen fra.

Inspirasjon er viktig når det gjelder å ta bilder. Akkurat nå leser jeg "Inspiration in photography" skrevet av min aller favoritt fotograf, Brooke Shaden. Hun er utrolig, og jeg merker allerede inspirasjonen komme etter 20 sider. Man må bare tenke litt anderledes. 

Like the moonShe was like the moon; part of her was always hidden away.

Resting

Mine første ordentlige bilder med Canon eos 5d mark ii! Var en litt vanskelig shoot, for kameraet er litt uvandt å bruke. Men jeg kom mer og mer inn i det etterhvert, så det ble noen bilder! Tror jeg skal ha en shoot i dag som jeg har tenkt veeeeldig lenge på, men aldri giddet å gjøre haha. Blir veldig mye planlegging og ordning, men bildene vet jeg vil bli kule (om jeg får det til). 

Fant også ut at en jente hadde lagt ut mitt bilde på weheartit, hahaha! Koselig det da. :)

Og jeg er tilbake!

Da er jeg tilbake for godt! Tror jeg. Vet ikke i hvilken grad jeg kommer til å blogge, men jeg kommer ihvertfall til å dele bilder, behind the scenes osv. her. Designet er på plass, og jeg ble egentlig ganske fornøyd med det! Kommer sikkert til å skje noen små endringer etterhvert, men gidder ikke gjøre det nå. 

Jeg hadde en kjempefin julaften i går, og jeg fikk masse fint! Blant annet et Canon 5d mark ii, hallelujah! Ikke kjøpt nytt for de som trodde det, hadde nok vært litt kravstor om jeg hadde forventet ett splitter nytt 5d til 20 000kr, hehe! Men skal ihvertfall ut og teste kameraet nå, er så spent! ♥

Ha en fortsatt fin jul! 

Fikk du noe fint? 

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits