november 2014

susanne sundfør

I helgen har jeg overnattet hos Josefine, og på lørdag var vi på Susanne Sundfør konsert! Det var "yngling under 18" konsert, så faktisk en konsert jeg kunne dra på uten å være myndig, wohoo! Konserten var i Oslo på parkteateret, så vi surret oss på trikken og loket litt rundt før de åpnet dørene 18.00. Selve konserten var relativt liten, så vi stod på rad to rett ved scenen. Det var ei som het Iben Mathea som varmet opp, og hun var også kjempeflink! Susanne gikk på scenen rundt 19.15, og det var seriøst magisk. Det er noe helt annet å høre musikken hennes live, og man har lyst å drømme seg inn i tonene. Er så glad for at hun kom tilbake med ekstranummer og sang "walls" før hun dro, for det er favoritten min av henne, ahh. Slenger den med under så dere kan høre. ♥

Har du hørt Susanne's sanger før?

the opposite of falling45/52

Tok dette i sammenheng en skoleoppgave hvor temaet var paraply, og vi kunne ellers gjøre akkurat hva vi ville. Gikk derfor litt løpsk i photoshop (hehe).

just before sunrise44/52 - du finner alle bildene i 52 weeks prosjektet mitt HER

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits