august 2014

galaxy35/52

fotografiets dag

Forrige uke var jeg og venninna mi i Horten på fotografiets dag, noe som var veldig koselig! Det var masse workshops, utstillinger og bruktmarked. Vi gikk rundt i noen timer, prøvde ut pinhole fotografering, ble med på fotosprinten, spiste litt, og tok selvfølgelig bilder. Foto samfunnet er blitt så stort!
Her prøvde Vilde og jeg ut pinhole fotografering. Du tar basically bilder gjennom et malingsspann, utrolig kult!


Mine to nye skatter som ble med hjem <3<3

- Gina

august afternoon

33/52, forrige ukens bilde til 52 weeks prosjektet mitt.
Det går allerede mot mørkere tider, sakte men sikkert. 
Jobbet litt i dag, møtte igjen vennene mine, det var fint.
♥ 

nytt og blankt

Nye pensler, blanke lerret, ny blank dagbok og ny film. Nye ting er fint, og nå begynner også skoleåret på nytt. Vg2 er rett rundt hjørnet, og det er både fint og litt trist, nå som alt tyder på at sommeren er over. Blir allikevel godt å komme inn i de gamle rutinene. ♥

Kreative dager

De siste dagene har jeg tilbringt på outleten i Vestby, hjemme i sofaen, og ved skrivepulten som jeg bruker en sjelden gang. Føler jeg gror fast i sofaen på rommet, tilbringer utrolig mye tid i den, haha. Men, for noen dager siden fikk jeg det for meg at jeg ville begynne å male (hahaha, whaat), så jeg dro til byen og kjøpte litt maling og utstyr, så det er grunnen til at jeg brukte skrivepulten igjen (hurra!).Jeg har lyst å lære meg å male ordentlig med vannmaling, men det er vanskelig nå siden jeg ikke er så flink fra før av, hehe. Jeg bruker ihvertfall mye tid på youtube for å si det sånn! Det over er noe random jeg prøvde med en trykke-teknikk, ble litt fancy.

Har også kommet i samarbeid med to nettbutikker, så jeg har fått tilsendt noen klær jeg skal ta bilder av! Har ikke fått satt igang enda, ettersom skyene alltid legger seg over solnedgangen (!?!), og jeg liker golden hour best til disse bildene.. Men jeg kommer til å skrive et eget innlegg om butikkene så fort bildene er blitt tatt.Følte også for å slenge med denne veldig nydelige lappen jeg heklet her om dagen, hahaha. Har ikke heklet siden SFO på barneskolen, men etter at Gudmor frisket opp minnene, så klarte jeg å delta i det som skal bli et teppe. 73 til, så har man et helt teppe! Mamma ville jeg skulle bruke hekleskillsa og hekle et teppe, men brukte jo søren meg en time på den lille greia der, og det skal liksom være 74 stykker, drøm!Savner også godeste Camilla, ahh.. Fant igjen dette bildet av oss, måtte bare ha det med til slutt. ♥

- Gina

untitled.Denne ukens bilde til 52 weeks prosjektet mitt. Har så masse bilder å vise nå at jeg egentlig bare må sette meg ned og redigere. Det kommer nok en del innlegg fremover, så stay tuned! :)

instameet 6. augustPå onsdag var jeg på enda et instameet i Oslo, og det var så koselig! For dere som ikke vet hva et instameet er, så er det for oss fotografer fra instagram som møtes, også har vi det hyggelig sammen og tar bilder. Vi var hele tolv stykker denne gangen, og det gjør det hele bare enda mer koselig. Vi startet i botanisk hage, deretter festningen, og så slottsparken. Har kjempemange bilder å gå gjennom, så det vil nok komme masse etterhvert!


Fineste Iris!<3

Noe som var veldig morsomt denne gangen var at flere kom reisende for å komme på meetet. Sandra og Helene kom hele veien fra Stavanger, Markus kom fra Kristiansand, og Camilla helt fra Danmark! At Camilla skulle komme til Norge var planlagt, men siden hun allerede kom på besøk, så var det kjempegøy at vi fikk til et meet imens hun var her, så fikk hun møte de andre også. Hun bodde først hos Sofie, og så ble hun med meg hjem etter meetet, men måtte dra allerede klokken 12 dagen etter, så vi stod opp halv 5 for å rekke å ta masse bilder før hun dro, selvfølgelig i soloppgangen. ♥Det var alt i alt veldig koselig, både instameetet og at Camilla kom på besøk. Gleder meg alltid så til å møte alle sammen, er så utrolig glad jeg har blitt kjent med dem! Satt også sammen en video fra meetet som du kan se under:

tuva // behind the scenes

Et lite polaroidbilde fra dagens veldig vellykkede shoot med godeste Tuva! Vi tok bilder i et nedlagt basseng, og jeg ble kjempefornøyd med bildene! Tuva er så vanvittig flink modell (og til alt annet egentlig) <3 Bildene kommer senere!

a walk in the forest

En liten video fra gårsdagens shoot! :) Bilder kommer senere.

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits