juli 2014

i'm not the only one

Dette var uke 29 av 52 weeks prosjektet mitt. Vi er i uke 31 nå, så må komme på noe for denne uken. Noen ideer (mine kjære (nå fire!!) lesere) haha?

daisyEr hjemme fra ferie nå, og har hatt det så fantastisk fint! Kommer med bilder og film fra turen senere, tar litt tid å gå gjennom alle (les: nesten 2000 filer).

Drifting into nothingness


27/52

There was this girl that slowly died, drifting into nothingness,
with hope only for the melody of the already lost.

Dette bildet tok jeg faktisk i Tyskland, en shoot som varte i rundt 5-7 minutter. Vi stoppet på en veikro for å strekke på beina, så jeg hoppet ut av bilen og løp over til noen trær for å ta noen kjappe bilder. Ble faktisk veldig fornøyd! Tok også en del bilder av søsteren min da vi gikk ned til byen i dag, legger dem sikkert ut i morgen. ♥

Arrivederci!

Italy

Hallo alle der ute, jeg befinner meg nå i nydelige Italia! Internetten er ikke allverdens, men jeg skal prøve å kortfatte meg om alt som har skjedd siden sist:
Vi har kjørt hele veien fra Norge til Italia, noe som er tre dagers kjøring. Vi begynte turen torsdag ettermiddag hvor vi kjørte inn til Oslo og tok båten til Fredrikshavn i Danmark. Tidlig fredag morgen gikk båten i havn, og vi kjørte tvers gjennom Danmark (som forresten er mye finere enn jeg husker), og inn i Tyskland, et land jeg aldri har vært i! Vi stoppet på en veikro i Hamburg, og jeg fikk smake det tysklæreren min har snakket så mye om; bratwurst. Jeg trodde ærlig talt det var en helt vanlig pølse, men det var heller en saltet -og krydret julepølse (i følge meg), rettere sagt ikke så god, hehe. Men jeg fikk nå prøvd det da! Hadde tre år med tysk på ungdomsskolen, og jeg skal prøve å få brukt den på vei hjem, haha.


Nydelige Danmark, hadde så lyst å hoppe ut av bilen og ta bilder..

Vi kjørte så videre og overnattet på et hotell i Günzburg, og så tok turen videre lørdagen. Vi kjørte ut av tyskland, og inn i det vakreste stedet jeg noen gang har vært: Østerrike. Herregud hvor nydelig de fjellene var. Tåke, daler, kryr som beiter, små fjellandsbyer - jeg er frelst. Tok en haug av bilder og filmklipp, og noen av bildene ser dere under. Var veldig vanskelig å få bra bilder siden alle er tatt i fart. Men på vei hjem skal vi stoppe flere steder så jeg rekker ta litt selvportretter og slikt (hallelujah!).
Jeg flytter hit, det er bestemt.

Vi var fremme i Abruzzo i Italia rundt 22:00 i går kveld, etter 14 timers kjøring. Vi kjørte ca. like langt fredagen også, så det ble utrolig mye bil! Er kjempedeilig å endelig være fremme, og det er så utrolig fint her også. Da vi var godt inne i Italia la jeg merke til at det var sykt mange solsikkeåkre her, og jeg håper inderlig det er en ved leiligheten! Vi har ikke fått sett oss så mye rundt enda, men jeg skal prøve å lokalisere nærmeste solsikkeåker eller andre fine fotolocations. 


Fra stranda i dag.

Nå har jeg vel skrevet nok om bilturer og slikt, så det er vel på tide å runde av for nå. Håper alle har en fin sommer hvor enn de er! ♥

Polaroid

Hei mine 2 lesere <33

Jeg har i det siste blitt helt obsessed med polaroidbilder. Jeg fikk et Polaroid 300 til bursdagen min, og bildene blir så vintage og kule! Har egentlig lyst å bruke det hele tiden, men film er så himla dyrt at jeg må spare de til spesielle anledninger, eller en gang iblant. Kan ikke ta det med til Italia, for jeg må begrense antall kameraer (tommel ned). Bagasjen min til Italia er egentlig bare fotoutstyr, og jeg skal ta så mange bilder at jeg blir lei, det er ihvertfall planen. Skal prøve å blogge litt underveis, spørs hvordan internett-tilgangen blir. Har skikkelig reisefeber nå, er så klar!!


Marie og jeg <3 // Fineste klassen siste skoledag // Første bildet jeg tok på bursdagen min


Instameet 21. Juni // Kule folk i solnedgangen // Koselig kveld lørdagen som var

Det er en ulempe å ta bildene selv; jeg blir alltid det hvite spøkelset forran. Dere skulle bare sett de andre bildene mine, skikkelig attraktivt liksom.
Vi blogges! (#toppblogger

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits