juni 2014

Gopro

I forrige uke bestilte jeg meg et gopro kamera, og det kom i posten i går! Man kan jo lure da; hva skal jeg med enda et kamera? Gopro er jo egentlig designet som et handy sportskamera for de som vil filme eller ta bilder in action, men jeg syntes det er et fint kamera å filme reiser, behind the scenes, eller bare litt over alt! Man kan også ta bilder og filme under vann, noe som jeg er veldig spent på. Har tenkt å filme hele Italia-reisen nå i sommer, så gleder meg til å se hvordan resultatet blir.  Har du Gopro, eller kjenner noen som har det?

How will I ever get out of this labyrinth?I skrivende stund er klokken 00:07. Jeg har nettopp lest ferdig Looking for Alaska, enda et av John Green's mesterverk. Tomorrow av Daughter spiller i bakgrunnen. Ro, fred. Kvelden er en fin stund å tenke på, sette ting litt i perspektiv. Også redigere bilder, som det over. Hadde en morsom shoot i dag (eller i går om man skal se det på den måten) som innebar å tenne på blomsterkransen min, så det ble slik. Kransen har allerede vært på sine eventyr, og endte fint med et vellykket bilde. Det er deilig å bli fornøyd, og jeg håper jeg får knipset flere vellykkede bilder i sommer.

Den siste tiden..

For å oppsummere litt, her er hva jeg har bedrevet tiden med de siste månedene gjennom mobilbilder og videoer.


Fine stunder med klassen // Stod tidlig opp en marsmorgen med Mari for å ta bilder i soloppgangen // Og mange fine solnedganger


Instameet i April // Fin påskeferie på hytta // Jeg var på min første utstilling (med dette gigantiske bildet som nå henger i kjellerstua..) 

Jeg hadde en vellykket photoshoot med fine Tuva i solnedgangen


Jeg kom som leserfoto i Fotografi!! // Fine photoshoots med herlige folk, her godeste Tuva // Jeg møtte Iris for første gang, etter måneder med skype!


Møt Leo, vårt nye hamster! // Jeg har lest verdens fineste bok, The fault in our stars // Flere fine instameets 

Video fra instameetet i Mai på nydelige Hvervenbukta


Jeg har blitt 17 år, og fikk meg et polaroidkamera // Kom ikke opp i eksamen, bank i bordet! // Var på tusenfryd for første gang

Har hatt en kjempefin tid denne våren, og gleder meg til å begynne i andre klasse! Men først, en forhåpentligvis fin og deilig sommerferie med masse bilder og fine eventyr.

Hei igjen!

Vell, hei!
Det har gått en stund siden sist, snart fire måneder faktisk. Jeg har bestemt meg for å prøve å opprettholde denne bloggen igjen, så vi prøver enda en gang. Det har skjedd en hel del siden sist gang; snøen er borte, og det er endelig blitt sommerferie. Jeg har tatt masse bilder, og gleder meg til å vise noen av de siste, bl.a. fra helgen som var hvor jeg var på et instameet lørdag, og deretter overnattet hos Iris. 

God natt for denne gang, vi ses snart igjen. ♥

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits