februar 2014

8/52


"Little red cap"

Jeg vet ikke hvor mye jeg vil blogge fremover. Akkurat nå vil jeg fokusere på å vokse som fotograf og utforske nye ting. Jeg er lei av at alle bildene mine blir helt like, så jeg må prøve ut noe nytt. Derfor blir bloggen mest sansynlig nedprioritert (blogger ikke akkurat mye fra før av, hehe). Men jeg fant frem den gamle flickr accounten min som jeg tenkte jeg skulle begynne å bruke, så dere kan finne den >her<. Bruker også facebooksiden min

Vi sees! 

Behind the scenes - Dreams

En behind the scenes video fra dagens photoshoot! Poster det ferdige bildet senere i kveld/i morgen. :)

Young bloodGikk ut og tok noen bilder i dag. Det gode er at det begynner å gå mot vår; det er lysere lenger (noe som betyr bilder etter skolen, wii), og man merker det egentlig bare på kroppen. Det er også mildere ute, så det er ikke kaldt å gå i skjørt ute. Himmelen var ikke så fin som på bildet, dessverre. Men det er lov å trikse litt. Tok også bilder til 52 weeks under samme shoot, så håper de blir bra! Faktisk første gangen jeg tar bildene til 52 weeks før helgen, haha. Har kun onsdager å ta bilder på hvor jeg slutter tidlig, ellers pleier alt å skje i helgene, noe som kan bli litt stressende til tider. Så veldig greit om jeg får brukt dagens bilder, og slipper å stresse i helgen. :) 

6/52


"Rain"

Dette uttrykker mine følelser etter å ha lest "the fault in our stars" av John Green. Går herved inn i en depressiv periode frem til 6. Juni (når den kommer på kino). Okay.

5/52


"The cellar"

Dette ble tatt i kjelleren min, og det rett før den skal pusses opp. Jeg måtte bare ta bilder der nede, syntes veggene var litt kule, haha. Ellie Goulding konserten i går var forresten helt magisk! Da hun sang "Burn" på slutten.. speechless. Må helt klart på flere konserter i 2014!

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits