januar 2014

Evening await



Jeg fant noen gamle bilder som jeg ikke hadde redigert, så her er et ikke-snø'ete bilde! Har tenkt å ha en shoot med meg selv nå, må bare rigge opp hjemmestudioet og dekke meg selv i glitter (haha). Jeg gjør så mye rart, men hender jeg får noen bra resultater. Har egentlig ingen store planer for shooten, så vi får se hva jeg finner på. Ukens bilde til 52 weeks ble også mislykka, så vi får se om jeg får tatt ett nå.
Skal også på Ellie Goulding konsert med tre herlige jenter i morgen, og jeg kan ikke vente! ♥ livet er braaa.

4/52


"To become a bird"

Snøregn og solnedgang



Det var fantastisk fint ute i dag! Solen skinte (faktisk), og snøen dalte lett ned, nesten som regn. Og siden jeg sluttet tidlig i dag, så spurtet jeg ut i skogen så fort jeg kom hjem. Vet ikke helt hvordan bildene ble, men klarer vel sikkert få noe ut av dem med litt photoshop. :)

Winter wind



3/52


"A hint of blue"

Snø og vinter





Endelig ser det faktisk ut som vinter. Snøen bare daler ned, og det har den gjort i flere dager nå. Endelig.

What matters the most..

What matters the most
is how well you
walk through the
fire 

Dagen i dag





I dag har det ikke skjedd så mye egentlig, følte bare for å poste et innlegg for å holde bloggen oppe (blogger'n haha). Intervjuet Vilde til artikkel jeg skal skrive i Puls, ungdomsredaksjonen i lokalavisa der jeg jobber! Er egentlig fotograf, men har lov til å skrive også om jeg ønsker det. Så det blir spennende! Gikk også ut en tur i skogen etter skolen for å ta noen bilder. Været er så grått og kjedelig for tiden at ingen blir bra, blæ. Savner solnedgangene! 

2/52


"the breaking point"

Mitt andre bilde til 52 weeks project! Bare 50 uker igjen av 2014, haha. 

Bilder fra meetet

Som nevnt tidligere så møtte jeg jo instagram vennene mine igjen nå forige lørdag, så her er noen bilder fra da!









Den magiske siden av skogen

Disse bildene tok jeg til en bildeserie i sammenheng et skoleprosjekt. Vi fremførte oppgaven i dag, så krysser fingrene for at det gikk greit! Blir nok en del bildetagning i helgen, samt en shoot for mitt neste 52 weeks bilde. Har virkelig ingen ideer ettersom min egentlig idé gikk i vasken.. Så vi får se hva jeg finner på!

Og gjerne følg meg på instagram → @ginackphoto

Video fra meetet!

En video Sofie (@sofieht_ på instagram) laget i går på meetet, wiho! Vil tilbake allerede, savner girlsa mine.. ♥

52 ukers prosjekt!


"Guidance of light"
1/52

Hver uke i 2014 kommer jeg til å poste et nytt selvportrett, altså 52 uker fremover. Selvfølgelig kommer jeg til å ta flere bilder enn bare dette, men bildene til prosjektet komme ut av en idé, ikke noe random jeg tar ute i skogen. Så på slutten av året kan jeg se gjennom alle bildene, og se utviklingen jeg har hatt når det gjelder selvportretter. Er veldig spent! Tror det kan bli et stressende prosjekt i stressende uker, så jeg får bare begynne å planlegge shooter, haha. 

Hva syntes dere om ideen? 

Instameet 04.01.14

Første meetet i 2014, woho! Det var kjempegøy å møte igjen noen av jentene fra meetet i Oktober, linker til instagrammene deres nederst i innlegget. Vi dro til slottsparken (som har blitt vårt faste sted, ehehe), og delte oss litt opp så alle kunne ta bilder. De kommer nok etterhvert som de blir redigert, har litt annet å redigere først (hemmelig prosjekt hoho). Etter at vi hadde blitt kjempekalde dro vi på Deli de luca og spiste litt, før vi så tok veien videre ned Karl Johan og fant en platebutikk som vi skulle ta litt bilder i. Vet ikke hvor bra de ble, men butikken var skikkelig stilig! Tok bussen hjem i halv fire tiden, og savner dem alle allerede..


Klikk på linkene: Marte, Silje, Julia, Siri, Mina, Sofie, Julia, meg.

Sjekk ut instagrammene til jentene over, de er alle såå flinke! ↑ 

Sol i desember

Jeg kan ikke forstå at disse er tatt nå i desember.. Vinteren har så langt vært veldig skuffende syntes jeg. Ikke at jeg er veldig glad i masse snø i lenger perioder, men noe snø i det heletatt? Bildene ser jo ut som er tatt nå i sommer, hahaha! SNØ KOM TIL MEG!

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits