Foto

Just another sunrise

Just another sunrise

Siden det var OD-dagen i dag og jeg ikke trengte å gå ut døra før halv 10, så brukte jeg morgenen på å få med meg den nydelige soloppgangen. Det var rim på bakken, og veldig kaldt, men gud så fin solen er. Var også greit å ikke dra på skolen. Jobbet i avisa, som også er den vanlige jobben min, så venninna mi og jeg intervjuet litt folk, tok litt bilder, drakk kakao og spiste godteri. Det var fint. ♥

høstHøsten er så innmari fin. Alle de nydelige fargene, og ikke minst solnedgangen. Solen er fin om sommeren også altså, men nå går den ned tidligere og den blir helt oransje. Men det er også trist at det går mot mørkere tider, merker det veldig på fotofronten ettersom jeg er avhengig av solen, så jeg følger hele tiden med på klokkeslettet den går ned. 18:21 skal den gå ned her i følge appen på mobilen min, og nå stiller vi vel snart også klokka så den går ned en time tidligere.. 

Høsten er fortsatt fin for det om 

autumn touchEt bilde jeg tok i ferien som egentlig ikke ble så mye ut av, men som jeg allikevel hadde det alt for gøy med i photoshop. Oh well, sånn skjer! Elsker kald/varm kontrasten, så jeg endte opp med å like det egentlig. ♥ 

Noe dere vil jeg skal blogge om? Mer foto, redigering, tutorials..? 

august afternoon series

Young bloodGikk ut og tok noen bilder i dag. Det gode er at det begynner å gå mot vår; det er lysere lenger (noe som betyr bilder etter skolen, wii), og man merker det egentlig bare på kroppen. Det er også mildere ute, så det er ikke kaldt å gå i skjørt ute. Himmelen var ikke så fin som på bildet, dessverre. Men det er lov å trikse litt. Tok også bilder til 52 weeks under samme shoot, så håper de blir bra! Faktisk første gangen jeg tar bildene til 52 weeks før helgen, haha. Har kun onsdager å ta bilder på hvor jeg slutter tidlig, ellers pleier alt å skje i helgene, noe som kan bli litt stressende til tider. Så veldig greit om jeg får brukt dagens bilder, og slipper å stresse i helgen. :) 

Evening awaitJeg fant noen gamle bilder som jeg ikke hadde redigert, så her er et ikke-snø'ete bilde! Har tenkt å ha en shoot med meg selv nå, må bare rigge opp hjemmestudioet og dekke meg selv i glitter (haha). Jeg gjør så mye rart, men hender jeg får noen bra resultater. Har egentlig ingen store planer for shooten, så vi får se hva jeg finner på. Ukens bilde til 52 weeks ble også mislykka, så vi får se om jeg får tatt ett nå.
Skal også på Ellie Goulding konsert med tre herlige jenter i morgen, og jeg kan ikke vente! ♥ livet er braaa.

Winter windWhat matters the most..

What matters the most
is how well you
walk through the
fire 

Bilder fra meetet

Som nevnt tidligere så møtte jeg jo instagram vennene mine igjen nå forige lørdag, så her er noen bilder fra da!

Den magiske siden av skogen

Disse bildene tok jeg til en bildeserie i sammenheng et skoleprosjekt. Vi fremførte oppgaven i dag, så krysser fingrene for at det gikk greit! Blir nok en del bildetagning i helgen, samt en shoot for mitt neste 52 weeks bilde. Har virkelig ingen ideer ettersom min egentlig idé gikk i vasken.. Så vi får se hva jeg finner på!

Og gjerne følg meg på instagram → @ginackphoto

Sol i desember

Jeg kan ikke forstå at disse er tatt nå i desember.. Vinteren har så langt vært veldig skuffende syntes jeg. Ikke at jeg er veldig glad i masse snø i lenger perioder, men noe snø i det heletatt? Bildene ser jo ut som er tatt nå i sommer, hahaha! SNØ KOM TIL MEG!

Chains


"Chains"

Dette er da resultatet fra gårsdagens kalde shoot! Gikk barbent i skogen, yolo. Er ganske gøy da! Ble passe fornøyd med resultatet, kunne gjerne tatt noen flere bilder, menmen. Hva syntes dere? ♥

Like the moonShe was like the moon; part of her was always hidden away.

Resting

Mine første ordentlige bilder med Canon eos 5d mark ii! Var en litt vanskelig shoot, for kameraet er litt uvandt å bruke. Men jeg kom mer og mer inn i det etterhvert, så det ble noen bilder! Tror jeg skal ha en shoot i dag som jeg har tenkt veeeeldig lenge på, men aldri giddet å gjøre haha. Blir veldig mye planlegging og ordning, men bildene vet jeg vil bli kule (om jeg får det til). 

Fant også ut at en jente hadde lagt ut mitt bilde på weheartit, hahaha! Koselig det da. :)

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits