Behind the scenes

behind the scenes & prosessen: dilapidate

For litt siden postet jeg dette innlegget hvor jeg viste ett av bildene jeg tok i høstferien, og også litt rundt det. Nå tenkte jeg å gå enda litt dypere, og vise hvordan prosessen min er i photoshop!


mobilbilder

Som jeg allerede har sakt, så var det tykt av tåke og veldig kaldt. Det blåste sykt mye, og kameraet falt til og med over en gang. Det var egentlig litt stressende hele greia egentlig, siden det var vanskelig å fokusere pga. tåken, veldig kaldt, og generelt vanskelige omstendigheter. Følte meg også ekstra stressa siden jeg fløy rundt i bh, selv om ingen turgåere ville 1. sett meg gjennom tåken, eller 2. gått tur i den vinden midt på ettermiddagen. Jeg prøvde egentlig å bli fort mulig ferdig, så jeg ordnet fokuset og fikk to bilder som ble greie. Deretter tok jeg bilder rundt om i området så jeg kunne gjøre en ekspansion senere. Jeg ser i etterkant at håret mitt ble liggende litt rart, men jeg hadde ingen andre bilder, så det ble bare sånn denne gangen. Lakenet fløy også rundt i alle retninger, man skulle sett meg hahaha. Ler av tanken.


Dette er utgangsbildet mitt. Veldig mørkt (som jeg ofte klarer å gjøre, å ta aaalt for mørke bilder..).


Her har jeg redigert vekk bh-en, og også fått lakenet til å sitte litt penere, for det hadde en del bulker som man ser på det første bildet.


Her har jeg gjort en ganske stor expansion for å få bildet til å bli større, få bedre kvalitet (dette har nå 7668 pixler i bredden), og fordi jeg syntes dybden i bildet blir finere enn om jeg hadde gått lenger unna eller brukt en vidvinkel. Syntes også ekspansions er veldig morsomt å gjøre, haha.


Helt til slutt har vi da redigeringen. Jeg prøvde å lage en balanse mellom rødt og blått, noe som jeg syntes er veldig fint. Prøvde også å legge fokus på meg, og gjøre bildet litt dystert, men allikevel ikke for mørkt. 

Håper dere syntes det er gøy med sånne innlegg! Er ingen hemmelig akkurat at jeg bruker en del photoshop, men jeg ser ikke på det som en negativ ting, heller en hjelpende faktor for å realisere tankene mine. :)

Bruker du photoshop?

tuva // behind the scenes

Et lite polaroidbilde fra dagens veldig vellykkede shoot med godeste Tuva! Vi tok bilder i et nedlagt basseng, og jeg ble kjempefornøyd med bildene! Tuva er så vanvittig flink modell (og til alt annet egentlig) <3 Bildene kommer senere!

Behind the scenes - Dreams

En behind the scenes video fra dagens photoshoot! Poster det ferdige bildet senere i kveld/i morgen. :)

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits