52 weeks project

the opposite of falling45/52

Tok dette i sammenheng en skoleoppgave hvor temaet var paraply, og vi kunne ellers gjøre akkurat hva vi ville. Gikk derfor litt løpsk i photoshop (hehe).

Fading away

Fading away

43/52

41/52Forrige ukens bilde til 52 weeks prosjektet mitt, bare litt sent. Tok bildet + redigerte det på søndag, og det ble egentlig et hastebilde siden jeg ikke tok noen andre ordentlige bilder enn dette forrige uke (uups). Får forhåpentligvis tatt noen bilder til helgen!

dilapidate

Dilapidate - to fall into ruin or decay.

Sånne her bilder gjør meg noe ukonfortabel å ta (selv om jeg egentlig har på bh, shh), men jeg følte meg så inspirert. Selv hvor pisskaldt det var, så inspirerte tåken og lyngen meg (herregud, høres jo helt skrudd ut). Det jeg mener er at jeg vet lyng ser utrolig fin ut om man redigerer den rød, og tåke er generelt noe av det fineste i følge meg, så jeg tenkte at jeg skulle utnytte denne tåkete ettermiddagen til å gå utenfor komfortsonen, og produsere noe jeg blir fornøyd med. Og det ble jeg! Føles så bra å jobbe i timesvis med et bilde man faktisk liker, og det gjør prosessen så mye morsommere. 

Hva syntes du?
Hva gjør deg inspirert? 

36/52untitled. 

galaxy35/52

august afternoon

33/52, forrige ukens bilde til 52 weeks prosjektet mitt.
Det går allerede mot mørkere tider, sakte men sikkert. 
Jobbet litt i dag, møtte igjen vennene mine, det var fint.
♥ 

untitled.Denne ukens bilde til 52 weeks prosjektet mitt. Har så masse bilder å vise nå at jeg egentlig bare må sette meg ned og redigere. Det kommer nok en del innlegg fremover, så stay tuned! :)

i'm not the only one

Dette var uke 29 av 52 weeks prosjektet mitt. Vi er i uke 31 nå, så må komme på noe for denne uken. Noen ideer (mine kjære (nå fire!!) lesere) haha?

Drifting into nothingness


27/52

There was this girl that slowly died, drifting into nothingness,
with hope only for the melody of the already lost.

Dette bildet tok jeg faktisk i Tyskland, en shoot som varte i rundt 5-7 minutter. Vi stoppet på en veikro for å strekke på beina, så jeg hoppet ut av bilen og løp over til noen trær for å ta noen kjappe bilder. Ble faktisk veldig fornøyd! Tok også en del bilder av søsteren min da vi gikk ned til byen i dag, legger dem sikkert ut i morgen. ♥

Arrivederci!

8/52


"Little red cap"

Jeg vet ikke hvor mye jeg vil blogge fremover. Akkurat nå vil jeg fokusere på å vokse som fotograf og utforske nye ting. Jeg er lei av at alle bildene mine blir helt like, så jeg må prøve ut noe nytt. Derfor blir bloggen mest sansynlig nedprioritert (blogger ikke akkurat mye fra før av, hehe). Men jeg fant frem den gamle flickr accounten min som jeg tenkte jeg skulle begynne å bruke, så dere kan finne den >her<. Bruker også facebooksiden min

Vi sees! 

6/52


"Rain"

Dette uttrykker mine følelser etter å ha lest "the fault in our stars" av John Green. Går herved inn i en depressiv periode frem til 6. Juni (når den kommer på kino). Okay.

5/52


"The cellar"

Dette ble tatt i kjelleren min, og det rett før den skal pusses opp. Jeg måtte bare ta bilder der nede, syntes veggene var litt kule, haha. Ellie Goulding konserten i går var forresten helt magisk! Da hun sang "Burn" på slutten.. speechless. Må helt klart på flere konserter i 2014!

4/52


"To become a bird"

3/52


"A hint of blue"

2/52


"the breaking point"

Mitt andre bilde til 52 weeks project! Bare 50 uker igjen av 2014, haha. 

52 ukers prosjekt!


"Guidance of light"
1/52

Hver uke i 2014 kommer jeg til å poste et nytt selvportrett, altså 52 uker fremover. Selvfølgelig kommer jeg til å ta flere bilder enn bare dette, men bildene til prosjektet komme ut av en idé, ikke noe random jeg tar ute i skogen. Så på slutten av året kan jeg se gjennom alle bildene, og se utviklingen jeg har hatt når det gjelder selvportretter. Er veldig spent! Tror det kan bli et stressende prosjekt i stressende uker, så jeg får bare begynne å planlegge shooter, haha. 

Hva syntes dere om ideen? 

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits