Kreative dager

De siste dagene har jeg tilbringt på outleten i Vestby, hjemme i sofaen, og ved skrivepulten som jeg bruker en sjelden gang. Føler jeg gror fast i sofaen på rommet, tilbringer utrolig mye tid i den, haha. Men, for noen dager siden fikk jeg det for meg at jeg ville begynne å male (hahaha, whaat), så jeg dro til byen og kjøpte litt maling og utstyr, så det er grunnen til at jeg brukte skrivepulten igjen (hurra!).Jeg har lyst å lære meg å male ordentlig med vannmaling, men det er vanskelig nå siden jeg ikke er så flink fra før av, hehe. Jeg bruker ihvertfall mye tid på youtube for å si det sånn! Det over er noe random jeg prøvde med en trykke-teknikk, ble litt fancy.

Har også kommet i samarbeid med to nettbutikker, så jeg har fått tilsendt noen klær jeg skal ta bilder av! Har ikke fått satt igang enda, ettersom skyene alltid legger seg over solnedgangen (!?!), og jeg liker golden hour best til disse bildene.. Men jeg kommer til å skrive et eget innlegg om butikkene så fort bildene er blitt tatt.Følte også for å slenge med denne veldig nydelige lappen jeg heklet her om dagen, hahaha. Har ikke heklet siden SFO på barneskolen, men etter at Gudmor frisket opp minnene, så klarte jeg å delta i det som skal bli et teppe. 73 til, så har man et helt teppe! Mamma ville jeg skulle bruke hekleskillsa og hekle et teppe, men brukte jo søren meg en time på den lille greia der, og det skal liksom være 74 stykker, drøm!Savner også godeste Camilla, ahh.. Fant igjen dette bildet av oss, måtte bare ha det med til slutt. ♥

- Gina

2 kommentarer

Henrik Sortland

14.08.2014 kl.13:18

Så kult og kreativt! Ha en flott dag :)

Utrolig fin blogg du har forresten! Jeg startet selv å blogge igjen etter en lang pause, hyggelig om du tar en titt!<3

Victoria Wisløff

14.08.2014 kl.13:34

Ønsker deg en finfin torsdag videre - snart helg igjen! :)

Camilla

14.08.2014 kl.18:05

guud, du er så god! du må meget gerne vise flere malerier! glæder mig til du får taget billeder af tøjet. skyerne må gerne gå deres vej. tak.

billedet er kommet op at hænge på min væg nu <3 savner dig så meget.. kan slet ikke vente til vi ses igen <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits