instameet 6. augustPå onsdag var jeg på enda et instameet i Oslo, og det var så koselig! For dere som ikke vet hva et instameet er, så er det for oss fotografer fra instagram som møtes, også har vi det hyggelig sammen og tar bilder. Vi var hele tolv stykker denne gangen, og det gjør det hele bare enda mer koselig. Vi startet i botanisk hage, deretter festningen, og så slottsparken. Har kjempemange bilder å gå gjennom, så det vil nok komme masse etterhvert!


Fineste Iris!<3

Noe som var veldig morsomt denne gangen var at flere kom reisende for å komme på meetet. Sandra og Helene kom hele veien fra Stavanger, Markus kom fra Kristiansand, og Camilla helt fra Danmark! At Camilla skulle komme til Norge var planlagt, men siden hun allerede kom på besøk, så var det kjempegøy at vi fikk til et meet imens hun var her, så fikk hun møte de andre også. Hun bodde først hos Sofie, og så ble hun med meg hjem etter meetet, men måtte dra allerede klokken 12 dagen etter, så vi stod opp halv 5 for å rekke å ta masse bilder før hun dro, selvfølgelig i soloppgangen. ♥Det var alt i alt veldig koselig, både instameetet og at Camilla kom på besøk. Gleder meg alltid så til å møte alle sammen, er så utrolig glad jeg har blitt kjent med dem! Satt også sammen en video fra meetet som du kan se under:

3 kommentarer

Natalie Glesnes

09.08.2014 kl.17:24

Wow fine bilder :D
Nydelige bilder :)

Camilla

10.08.2014 kl.23:44

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige.. Min korte tid i Norge var noget af det mest fantastiske! Jeg er så glad for at du arrangerede meetet. Og så glad for at jeg kunne bo hos dig også. Jeg glæder mig allerede til næste gang! Du er fantastisk, Ginis <3

Gina CK Photography

12.08.2014 kl.00:20

Camilla: Er så utrolig glad du kom! <3 Kjempeglad jeg har blitt kjent med deg, kan ikke vente til neste gang. <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits