Italy

Hallo alle der ute, jeg befinner meg nå i nydelige Italia! Internetten er ikke allverdens, men jeg skal prøve å kortfatte meg om alt som har skjedd siden sist:
Vi har kjørt hele veien fra Norge til Italia, noe som er tre dagers kjøring. Vi begynte turen torsdag ettermiddag hvor vi kjørte inn til Oslo og tok båten til Fredrikshavn i Danmark. Tidlig fredag morgen gikk båten i havn, og vi kjørte tvers gjennom Danmark (som forresten er mye finere enn jeg husker), og inn i Tyskland, et land jeg aldri har vært i! Vi stoppet på en veikro i Hamburg, og jeg fikk smake det tysklæreren min har snakket så mye om; bratwurst. Jeg trodde ærlig talt det var en helt vanlig pølse, men det var heller en saltet -og krydret julepølse (i følge meg), rettere sagt ikke så god, hehe. Men jeg fikk nå prøvd det da! Hadde tre år med tysk på ungdomsskolen, og jeg skal prøve å få brukt den på vei hjem, haha.


Nydelige Danmark, hadde så lyst å hoppe ut av bilen og ta bilder..

Vi kjørte så videre og overnattet på et hotell i Günzburg, og så tok turen videre lørdagen. Vi kjørte ut av tyskland, og inn i det vakreste stedet jeg noen gang har vært: Østerrike. Herregud hvor nydelig de fjellene var. Tåke, daler, kryr som beiter, små fjellandsbyer - jeg er frelst. Tok en haug av bilder og filmklipp, og noen av bildene ser dere under. Var veldig vanskelig å få bra bilder siden alle er tatt i fart. Men på vei hjem skal vi stoppe flere steder så jeg rekker ta litt selvportretter og slikt (hallelujah!).
Jeg flytter hit, det er bestemt.

Vi var fremme i Abruzzo i Italia rundt 22:00 i går kveld, etter 14 timers kjøring. Vi kjørte ca. like langt fredagen også, så det ble utrolig mye bil! Er kjempedeilig å endelig være fremme, og det er så utrolig fint her også. Da vi var godt inne i Italia la jeg merke til at det var sykt mange solsikkeåkre her, og jeg håper inderlig det er en ved leiligheten! Vi har ikke fått sett oss så mye rundt enda, men jeg skal prøve å lokalisere nærmeste solsikkeåker eller andre fine fotolocations. 


Fra stranda i dag.

Nå har jeg vel skrevet nok om bilturer og slikt, så det er vel på tide å runde av for nå. Håper alle har en fin sommer hvor enn de er! ♥

4 kommentarer

Madde K.K

06.07.2014 kl.18:14

Skal også til Italia!

Rikke Holm Andersen

06.07.2014 kl.19:33

Kos deg i Italia! Har faktisk kjørt fra Norge til Italia selv for noen år siden, er grusomt langt, haha :)

Gina CK Photography

06.07.2014 kl.21:56

Madde K.K: Så gøy! Kos deg :)

Gina CK Photography

06.07.2014 kl.21:56

Rikke Holm Andersen: Tusen takk! :) Er ganske langt ja, men jeg syntes det er fint å bare se ut av vinduet egentlig!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits