Den siste tiden..

For å oppsummere litt, her er hva jeg har bedrevet tiden med de siste månedene gjennom mobilbilder og videoer.


Fine stunder med klassen // Stod tidlig opp en marsmorgen med Mari for å ta bilder i soloppgangen // Og mange fine solnedganger


Instameet i April // Fin påskeferie på hytta // Jeg var på min første utstilling (med dette gigantiske bildet som nå henger i kjellerstua..) 

Jeg hadde en vellykket photoshoot med fine Tuva i solnedgangen


Jeg kom som leserfoto i Fotografi!! // Fine photoshoots med herlige folk, her godeste Tuva // Jeg møtte Iris for første gang, etter måneder med skype!


Møt Leo, vårt nye hamster! // Jeg har lest verdens fineste bok, The fault in our stars // Flere fine instameets 

Video fra instameetet i Mai på nydelige Hvervenbukta


Jeg har blitt 17 år, og fikk meg et polaroidkamera // Kom ikke opp i eksamen, bank i bordet! // Var på tusenfryd for første gang

Har hatt en kjempefin tid denne våren, og gleder meg til å begynne i andre klasse! Men først, en forhåpentligvis fin og deilig sommerferie med masse bilder og fine eventyr.

3 kommentarer

Lene

24.06.2014 kl.12:12

Fine bilder!

Linn Therese Dagsland

24.06.2014 kl.12:16

Fin tirsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig gangsperr i hele kroppen. Er akkurat som en gammel mann her jeg vagger meg bortover gulvet, haha! Jeg la nettopp ut en film i mitt siste innlegg der du kan se hva som gjorde en slik enorm forskjell. Det er dette som virkelig er god trening! Du må gjerne sjekke det ut, fine du!

❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

Gina CK Photography

24.06.2014 kl.13:22

Lene: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits