8/52


"Little red cap"

Jeg vet ikke hvor mye jeg vil blogge fremover. Akkurat nå vil jeg fokusere på å vokse som fotograf og utforske nye ting. Jeg er lei av at alle bildene mine blir helt like, så jeg må prøve ut noe nytt. Derfor blir bloggen mest sansynlig nedprioritert (blogger ikke akkurat mye fra før av, hehe). Men jeg fant frem den gamle flickr accounten min som jeg tenkte jeg skulle begynne å bruke, så dere kan finne den >her<. Bruker også facebooksiden min

Vi sees! 

3 kommentarer

Silje Jensen

26.02.2014 kl.17:12

Stilig!

Elin Erika Reksten

27.02.2014 kl.20:57

Du er så utrolig flink! Elsker bildene dine! Hvor har du lært deg å bli så flink i photoshop? kan du forklare hvordan du redigerer bildene dine? De er såå fine!

Gina CK Photography

28.02.2014 kl.17:37

Elin Erika Reksten: Tusen takk! Er selvlært, har brukt det i rundt 3 år nå :) Vanskelig å forklare hvordan jeg redigerer dem, ettersom det ofte er forskjellig fra bilde til bilde, men skal begynne å laste opp flere redigeringsvideoer på youtube, så bare å følge med videre der!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Mitt navn er Gina, en sytten år gammel drømmer med et kamera i hånden. Dette er stedet hvor jeg deler bilder, tanker og tekst.

Jeg kan kontaktes på mail: gina.karlengen@hotmail.com.

Andre steder du kan finne meg:
Facebook
Instagram
Bloglovin

hits